Sensata

PSM

Termisk automatsäkring från 2A till 35A vid 30 VDC för panelmontering. Med manuell återställning och gängad hals för panelmontering med mutter. Vibrationsbeständig på 10G och stöttålig på 100G, detta i en liten enhet med en mycket låg vikt på cirka 35g.

Manufacturer

Sensata

Acceleration

yes 10G

Current

35A

Mechanical shock

No

MIL approval

Yes

Voltage

30VDC

Reset

Manual

Mounting

Neck mounting

Produktblad

Sensata

sen_4c_v transparent.png

En världsledare och tidig innovatör inom noggranna sensorer och kontrollenheter utformade för att göra världen renare, säkrare och effektivare. Du hittar dem i många applikationer - var som helst som till exempel från fordonsbromssystem till flygplanskontroller. Klixon termostater och brytare med hög precision är mycket pålitliga med mycket låg vikt och kompakt storlek för din säkra funktion.

Missionskritisk betyder produkter som är viktiga och svåra att göra. Du hittar 47.000 unika produkter i Sensata Technologies många applikationer.
Sensata-enheter finns i system som skyddar människor och miljön, så det vi gör är viktigt. Var stolt över att veta Sensatas teknologier förbättrar säkerhet, effektivitet och komfort för miljontals människor varje dag.

https://www.sensata.com/