Sensata

SLA, SDLA och SDLM

Termiska automatsäkringar från 35A till 150A vid 30VDC. S-serien är alltid väderbeständig med manuell eller automatisk återställning samt förseglade konfigurationer. Vanliga tillämpningar är elskydd av tunga fordon och batterier som till exempel bussar, tunga lastbilar, entreprenadutrustning, marinfordon, terrängfordon, fritidsfordon och elektriska hybrider.

Manufacturer

Sensata

Acceleration

No

Current

150A

Mechanical shock

No

MIL approval

No

Voltage

30VDC

Reset

Manual

Mounting

Panel

Produktblad

Sensata

sen_4c_v transparent.png

En världsledare och tidig innovatör inom noggranna sensorer och kontrollenheter utformade för att göra världen renare, säkrare och effektivare. Du hittar dem i många applikationer - var som helst som till exempel från fordonsbromssystem till flygplanskontroller. Klixon termostater och brytare med hög precision är mycket pålitliga med mycket låg vikt och kompakt storlek för din säkra funktion.

Missionskritisk betyder produkter som är viktiga och svåra att göra. Du hittar 47.000 unika produkter i Sensata Technologies många applikationer.
Sensata-enheter finns i system som skyddar människor och miljön, så det vi gör är viktigt. Var stolt över att veta Sensatas teknologier förbättrar säkerhet, effektivitet och komfort för miljontals människor varje dag.

https://www.sensata.com/