Sensata

6786

Enpolig / enkelriktad (SPST) termostat och kan fås som normalt öppen (NO) eller normalt stängd (NC). Finns i en rad fasta temperaturområden från -29°C till 177°C. Finns för 30VDC och upp till 250VAC för resistiva laster upp till 7A. Modeller i olika utföranden för önskad montering. Kompakt storlek från Ø16,2mm och låg vikt från 2,5 gram. Du hittar dessa ofta i hastighetsreglering, kompressorer och överhettningsskydd för elektronik.

Manufacturer

Sensata

Acceleration

yes 10G

Current

1A; 1,5A; 2A; 2,5A; 3A; 4A; 5A; 6A; 7A

IP code rating

Sealed

MIL approval

No

Voltage

30VDC; 30VAC; 125VAC; 250VAC

Produktblad

Temperature range

Normal

Sensata

sen_4c_v transparent.png

En världsledare och tidig innovatör inom noggranna sensorer och kontrollenheter utformade för att göra världen renare, säkrare och effektivare. Du hittar dem i många applikationer - var som helst som till exempel från fordonsbromssystem till flygplanskontroller. Klixon termostater och brytare med hög precision är mycket pålitliga med mycket låg vikt och kompakt storlek för din säkra funktion.

Missionskritisk betyder produkter som är viktiga och svåra att göra. Du hittar 47.000 unika produkter i Sensata Technologies många applikationer.
Sensata-enheter finns i system som skyddar människor och miljön, så det vi gör är viktigt. Var stolt över att veta Sensatas teknologier förbättrar säkerhet, effektivitet och komfort för miljontals människor varje dag.

https://www.sensata.com/