Partners

Aaeon

AAEON grundades 1992 och är en av de ledande formgivarna och tillverkarna av avancerade industriella och inbäddade datorplattformar idag.

Gigavac

Amerikansk tillverkare av likströmskontaktorer, högspänningsreläer och manuella säkerhetslastbrytare. GIGAVAC är en stark medlem i Sensata Technologies-gruppen.

Huba Control

Specialist inom tryckmätteknik. Utvecklar och tillverkar komponenter som är designade exklusivt för mätning av tryck och flöde.

IEI

IEI Integration Corp. är en ledande leverantör av industriella datorer med produkter som tillämpas i applikationer som fabriksautomation, datatelefonintegration, e t c...

Posital Fraba

Posital Fraba utvecklar produkter inklusive roterande givare, lutningsgivare, linjära positionssensorer och ett stort utbud av tillbehör.

Temposonics

Temposonics är en ledande sensorteknologitillverkare inom flera områden. Utmärkande är att dessa sensorer mäter med mycket hög precision och vid snabba rörelser.

Wenglor

Wenglor utvecklar intelligenta sensorer, säkerhets- och bildbehandlingssystem med avancerad kommunikation för industrin.

Yaskawa

Ditt första val för automatisering och en av världens ledande tillverkare inom drivteknik, industriell automatisering och robotteknik.

Your business

Partner with SCN, contact us!  

Alla partners